Like A Dream
Princess Dimples♥

Diary Biodata

Every heart has a pain. Only the way of expressing it's different.

Mood : In love with Muhammad Ezzat Ezman bin Mohd Hairis

Daisypath Happy Birthday tickers

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”



Memories


Thank you Holland for giving me so many precious memories in my life. I won't ever forget all the memories. I will keep it safe in my heart.

5 Nov 2009 - 5 Nov 2014

“The scariest thing about distance is that you don’t know whether they’ll miss you or forget you.”


Daisypath Vacation tickers


Contact Me

: AmAnina Azizan
: @amaninaazizan
: @amaninaazizan

A warmful thanks

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Re-Edit: Amanina Azizan
Others:   


I dont know what to feel.

Pernah tk korang rasa mcm? Ermmmm.. How to explain?
Rasa bila org yg korg minat (retis) tu act caring psl korg dalam diam then bila korg dpt tahu tu korg speechless bila thu dia backup korg bila ade org serang korg?

Saya ada. Dan saya rasa tuh semua. Hmm. Sejak dua menjak ni ramai je yg tk puas hati dgn saya. Sebab apa? Biarlah rahsia. Saya tk nk bukak aib org dkt blog sye ni. Biarlah ni antara saya dan org2 yg terlibat. But that's not the point. My point is... saya speechless bila Abg H and Abg Dun backup saya habis-habisan.


Kalau Abg Dun saya boleh terima lagi sebab selama ni mmg kiteorg dh rapat and abg Dun slalu jdi penasihat saya yg sgt setia. Dan sye dh tk bole terima dia as a retis lgi dh. He's my brother and am her lil sis. Sweet tk? Ok dh lari topik. Haha.

Abg H. Hmm. Susah nk ckp. Susah nk ramal sifat yg ada dlm diri dia. Jujur sye ckp..Even sye kenal dia dh nk dkt dua tahun..Sye masih tk boleh nk ramal semua sifat dia. Angin dia tk menentu kdg2.
Tpi sejak sejak dia ckp sye adik dia.. makin lama dia caring pulak. Errrr betul serious.

Semalam.. something happened and..jujur sye ckp.. Saya dh tk bole nk handle keadaan tu dh. Kak Syida Kak Nini pon dh tk thu nk buat apa. Hanya boleh bersabar dan bertahan. Then tiba2 sye dpt inbox dri Abg H psl SOMETHING ni. And tiba2 dia copy ayat2 dia yg dia backup saya...

Me was like.....YaAllah....itu dia ke? Eh betul ke? Am i dreaming?
Dia betul2 mempertahankan saya..Dunno how to saya.. but saya speechless sgt. Kalau betul itu dia yg sebenar.. syukur.. Tk dpt nk gambarkn kegembiraan di hati ni. Terubat rindu pada mereka.

Hati sabarla.. Masa berlalu dgn pantas. Tk lama lagi nk balik dh...